Beoordelingen van Snackbistro Stadhuisplein Almere

Recente recensies van Snackbistro Stadhuisplein Almere

5 sterren na 52 reviews

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed lekker eten

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! Keurig op tijd bezorgd, nou ja 3 minuten later. Boeide mij niet, maar de bezorger (ik denk de eigenaar) vond t niet kunnen en bood toch zijn excuses aan. Is zeker voor herhaling vatbaar, zeker het Burgermeester menu, wat is dat toch lekker zeg!

, 11-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meer dan alleen een snackbar. Voor iedereen wat wils! Heerlijke hamburgers, maar ook biefstuk bijvoorbeeld. Het eten is altijd goed en het personeel vriendelijk en klantgericht. We bestellen hier geregeld, dan wordt het altijd op tijd bij ons thuisbezorgd. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, ook voldoende en warm

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd, heerlijk warm en de smaak was weer top!

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd verse knapperig friet. Snel bereid en online bestelsysteem is top!

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel bezorgd, lekker warm en krokant, goede prijs/kwaliteit verhouding, de naam snackbistro past perfect!

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke luxe broodjes en snel geleverd!

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, altijd snel klaar! Mag wel wat meer saus bij de grote patat. Verder zeker een aanrader.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Afgelopen zaterdag heb ik bij snackbistro besteld. Lekkerste keer ooit. Super snel bezorgd.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het broodje en de hamburger waren taai! Jammer maar hopelijk volgende x beter !

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten. En op tijd. Super. ๐Ÿ‘ En dan nu weer op het terras lunchen en eten๐Ÿ˜€

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze favoriete snackbar. Heerlijk eten, goede kwalitiet en hele gezellige medewerkers. Ook altijd een gezellige atmosfeer en we hopen dat we snel weer een keer kunnen komen eten.

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en goed verzorgde maaltijden. En snelle en goede service.

, 20-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De maaltijd werd snel geleverd we hebben er lekker van gegeten We mogen weer op het terras dus zodra het er weer staat komen we weer een cappuccino drinken

, 20-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service, doordat ik twee keer had geklikt op iDeal betaling was mijn notitie dat ik geen uien erbij wilde niet bij de twee keer meegenomen.Ik bestel vaker en altijd zeer tevreden.Zij hebben dit keurig opgelost voor mij.Een absolute aanrader

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten lieve bezorgster ga zo door ga hier zeker vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat ik niet via mijn eigen postcode kon bestellen. Hoop dat jullie dat kunnen fixen voor 1312. Eten en bezorging sowieso TOP!!

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, altijd netjes op tijd, aardige bezorgers; perfect ook wel gezegd ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk om even gewoon tussendoor wat bittergarnituur te eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top zo als altijd oh wat mis ik het gezellig eten bij jullie in de zaak

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd een snelle bezorging. Het eten is ook nog super warm. Top tent, kom er al jaren. PS: vergeet niet via hun website te bestellen ipv thuisbezorgd.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is weer super lekker! En echt weer precies op de tijd die ik had afgesproken! Goede timing en goede bakkers!

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker echt ervan genoten. Wij allemaal thuis.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastische bezorging. Vrolijke vrouw en heel leuk dat wij gefeliciteerd werden met onze trouwdag. Het eten was ook echt heerlijk. Wij gaan hier zeker vaker bestellen.

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer erg lekker en vriendelijke bezorgservice!! Soms duurt de levering even, maar daar is het wachten meer dan waard voor.

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerder dan verwacht stond de vriendelijke bezorgster voor de deur. Het eten was wederom een genot !

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel lekker en warm Kortom toppie โ˜บ๏ธ

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, super snel bezorgd. Warm en netjes verpakt. Aardige bezorgster, voor herhaling vatbaar.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten nette bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste snackbar die der is โ€œ, altijd goed oprijd en lekker eten, perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd geleverd. Goed warm. En het was zoals gewoonlijk weer heerlijk en meer dan genoeg. Tip bestel de heerlijk verse rauwkost salade

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg snel bezorgd, alles was heerlijk.. Alleen bij het kindermenu was de verassing vergeten. Toen ik belde, werd het gelijk opgelost. En er werd zelfs opnieuw bezorgd, inclusief een bekertje softijs met spikkeltjes. Mijn dochter van 3 was gelukkig! Bedankt voor deze service...

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snack Bistro vinden wij echt een aanrader. Lekker en kwalitatief goed eten. Leuke bediening en zelfs de bezorgers zijn leuk en heel vriendelijk. Petje af "jongens", wij blijven betstellen en komen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

๐ŸŸ patat heerlijk knapperig de beste bezorgde patat van Almere ook alle andere gerechten zijn vers en/of smaak perfect ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goede warme producten. Snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Van goede kwaliteit zoals altijd bij jullie.

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Jammer dat jullie niet bezorgen in postcode 1312 AB. HEEL JAMMER!

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker en bezorging was netjes.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snackbistro is heerlijk. We komen hier al jaren afhalen of lekker zitten (toen het nog kon). Voor ons zeker een van de beste snackbars in Almere. We zijn nog nooit teleurgesteld en het eten is altijd goed. Leuke sfeer en zelfs nu met bezorgen, heel persoonlijk en altijd in voor een praatje. En echte aanrader voor iedereen.

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten ๐Ÿ˜‹

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Snel, warm, heerlijk!! En ik geloof door de eigenaresse zelf gebracht! Ontzettend spontane, aardige/lieve mevrouw!

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker hier!